Cazul 1: Mamlambo

24 01 2009

Mamlambo este versiunea sudafricana a monstrului din LochNess, doar ca aceasta creatura nu e un pasnica cu care se vand tricouri, este o creatura acvatica care domina apele raului Mzintlava. Este o zeitate foarte importanta in cultura Zulu.
Creatura este descrisa ca jumatate peste, jumatate cal. Masoara 10 de metri, are picioare scurte si cap de cal si se zice ca emite un gaz hiptonic. Poate merge putin si pe uscat, atacand animalele nu departe de apa. Se spune ca este foarte active in noptile ploioase, sau doar cand ploua si scoate lumini verzi din ochi.
Aceasta creatura a ucis 9 oameni incepand din 1997 pana in prezent. Este blamata si pentru disparitia mai multor animale, caini, vite, capre. Se spune ca isi ucide victima, tragand-o sub apa. Niciun cadavru nu a mai fost gasit. Se spune ca suge sangele cu tot cu creier. Din aceasta cauza este poreclit “Sugatorul de creiere”. Echipa care a fost sa investigheze a zarit la un moment dat, in timp ce isi montau echipamentele ceva in apa, la fel cum sta crocodilul cu botul afara, doar ca ce au vazut ei nu era un bot de crocodile, si era ceva mare. Nu au reusit sa identifice ce au vazut.
O explicatie pentru ce ar putea fi Mamlambo este o colonie de elasmosaur-uri.

Autor:  Alexandru Daniel

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: