Cazul 4: Iguanodon in Noua Guinee

25 01 2009


Intr-una din cele mai putin cercetate tari de pe planeta, Papua Noua Guinee, tara unde inca se practica canibalismul, se crede ca aici traieste un dinozaur de mult disparut.
In padurile din jurul provinciei Tinganavudu, lumea spune ca traieste un dinozaur .Dupa marturiile oamenilor, dinozaurul pare a fi un iguanodon. Un iguanodon preistoric ar fi de dimensiunile astea:

si ar fi ierbivor, dar unul in ziua de azi ar fi cu siguranta mai mic, si posibil carnivor. Satenii spun ca le mananca cainii, pisicile si animalele. In 2003 in acel loc s-a facut o descoperire incredibila: niste oase de in perfecta stare, ceea ce inseamna ca animalul a murit cu putini ani inainte. O echipa lowbudget a fost sa cerceteze, ajunsi acolo afla ca primarul satului a ordonat ca animalul sa fie vanat si omorat pt siguranta locuitorilor, vanatorii sustin ca l-au vazut, dar nu au apucat sa traga, deoarece au ramas uimiti si animalul a fugit. Ziua au fost sa cerceteze zonele si au gasit niste locuri unde copacii si iarba erau culcate, semn ca ceva mare s-a asezat acolo. Au mers noaptea prin junglele acelea, au pus o momeala, dar nu au reusit sa filmeze vreun dinozaur, dar gaina momeala agatata in copac, a fost rupta in doua.  Ziua urmatoare au fost iarasi la investigat, dar toata expeditia lor a fost oprita, deoarece niste forte de gherile inarmate, recuperau un avion prabusit si nu i-au lasat pe exploratori sa mearga mai departe.

Poze cu oasele descoperite:

Dar dupa ce s-au uitat la poze (oasele au fost furate), expertii spun ca este incredibila descoperirea, si ca oasele sunt prea mari ca sa fie un iguanodon. Ba mai mult, sunt oasele a mai multor dinozauri!

Autor: Alexandru Daniel

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: