Cazul 7: Issie

29 01 2009

In Japonia, la lacul Ikeda, se spune ca traieste versiunea japoneza a monstrului din Loch Ness. Creatura a fost botezata de localnici Issie. Este descrisa ca avand noua metri lungime si cu aspect de reptila. Aceasta descriere este asociata si monstrului din LochNess.

Legenda spune ca Issie a fost candva o iapa frumoasa. Intr-o zi, Issie statea cu puiul sau unde astazi e lacul Ikeda, iar un samurai a venit si i-a rapit puiul. Disperata si plina de furie, Issie s-a transformat in lacul Ikeda, iar furia si disperarea sa s-au transformat intr-o bestie care bantuie apele lacului. Creatura a fost raportata inca din 1753, cand un copil a spus ca a vazut cum un pescar a fost tras in apa de doi monstrii cu gat lung.

In septembrie 1978, copiii familiei Kawaji se jucau pe langa lac cand au ovservat doua cocoase iesind din apa. Copiii au fugit repede si au alertat parintii, iar tatal familiei s-a urcat in barca si a urmarit creatura care inota pe sub apa, dar aceasta a distparut. In decembrie acelas an, un turist pe nume Matsubara a fotografiat creatura. De atunci pana in prezent sunt raportate multe aparitii ale creaturii.In 1991, un turist a inregistrat pe camera sa o creatura de 9 metri in apele lacului Ikeda.

Cand o echipa a fost sa caute creatura in 2008, au intrebat localnicii despre creatura si toti o descriu ca o creatura reptiliana cu gat lung si cocoasa, aceasi descriere ca si cea a monstrului din LochNess. In timpul zilei au facut scufundari, iar cei ce s-au scufundat au povestit ca au vazut ceva mare trecand pe sub ei, vizibilitatea in lac este redusa. Pentru noapte au montat camera subacvatice, iar noaptea au stat la panda.
Pe o camera subacvatica s-a putut vedea cum o coada mare a lovit camera, si creatura a continuat sa o atace din spate, cel mai probabil fiind deranjata de lumina camerei.

Din nefericirea, echipa noastra nu a putut gasi fotografiile din 1978 si nici inregistrarea din 1991. Ciudat este ca desi pozele si filmarea s-au dat la stiri, aceastea nu sunt de gasit pe internet. Din nefericirea, sunt foarte putine schite sau desene reprezentand Issie pe internet.

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

12 02 2010
paul

este cel mai tare monstru pe care lam mai vazut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: