Oare inca exista vampiri uriasi ?

12 03 2009

Orasele invadate de lilieci vampire sunt una. Dar Nicaragua are propriile povesti folclorice despre monstri care sug sange. De la celebrul chupacabra, creatura mitica extraterestra, la mai putin cunoscutul El Comelengua, o bestie nevazuta, care se hraneste cu sangele vitelor in timp ce acestea dorm. Fermierii spun o multime de astfel de povesti in jurul focului, dar ca si in X-Files, toate un au un sambure de adevar.

In 2002, cand se spunea ca chupacabra terorizeaza niste ferme din Leon, un vanator de vampiri a spus ca monstrul care sugea sangele animalelor era un vampir de 3 metri!, despre care spune ca a prins unul in munti. Expertii in lilieci spun ca este imposibil ca un liliac sa creasca asa mare, dar zoologul Bill Schutt spune ca vanatorul a prins de fapt o specie carnivora monstruoasa de vampir recent descoperita chiar in Nicaragua, numita Vampyrum spectrum. Vampyrum spectrum este extreme de rar intalnit, si este un pradator cu dinti de temut si cand isi desface aripile ajunge chiar si la 3 metri. Se intampla foarte rar sa atace oameni, deobicei copii.

Totusi, a fost odata un liliac vampire gigant, despre care expertii spun ca a trait la sfarsitul pleistocenului. Este vorba despre Desmodus dracula, despre care se zice ca se poate ca inca sa mai existe in cele mai neexplorate si exotice colturi ale lumii, chiar Nicaragua.

Reclame

Acțiuni

informatie

One response

13 03 2010
fata emo

vampiri exista ca suntem in trasilvanie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: