Urmele Satanei apar din nou !

15 03 2009

Urmele Diavolului reprezinta numele al unei intamplari ce a avut loc in Devon, oras in Anglia pe 8 februarie 1855: dupa o ninsoare puternica, au aparut din senin urme de copita pe in linie dreapta pe o distanta de 100 de mile. Multe teorii au aparut de atunci.

In noaptea dintre 8 si 9 februarie 1855, dupa o ninsoare puternica, niste urme ca de copita au aparut in zapada. Urmele masurau intre 6 si 6.35 cm si se intindeau in linie dreapta pe 160 de km desi in drumul lor erau case si ape. Case, ape si alte obstacole au fost traversate in linie dreapta, iar umele au aparut si pe acoperisurile inzapezite ale unor case si pe peretii acestora. Uimitor ca in zapada erau doar ciudatele urme, nimic altceva, adica urme de urina sau excremente, sau cum ca o bovina s-ar fi asezat, asta pentru ca o bovina nu putea sa mearga 160 de km in linie dreapta pe case si prin apa dupa o noapte furtunoasa fara sa se usureze, sa se aseze sau sa lasa si alte urme.

Satenii erau nervosi ca Biserica de acolo schimbase cartea de rugaciuni si ii acuzau ca l-au adus pe Satana printre ei

Area unde au fost urmele se intinde din Exmouth pana in Topsham, si peste raul Exe pana la Dawlish and Teignmouth. R.H. Busk, intr-un articol peste decenii a spus ca au fost raportate un astfel de incident si in localitatile apropiate.

In acea perioada exita un mit cum ca o creatura diavoleasca traia in zona, iar localnicii s-au inarmat si au plecat sa veneze bestia, dar fara success.

Recent, in noaptea de 12 martie 2009, dupa o furtuna de zapada, au aparut din nou acele urme in acelasi oras, Devon. S-au facut analize, si urmele sunt aceleasi.
Urmele au fost gasit acum langa Woolsery.
Cand au vazut urmele, localnicii au spus: “Suntem total uluiti, nu ne putem crede ochilor, urmele sunt in forma de copita si se intind pe 160 km in linie dreapta, trecand de obstacole ca case, sosele sau ape, iar in zapada nu mai sunt alte urme”.

Multi atribuie aceste urme unor animale ca vacile, caprioarele si soarecii, dar nu prea au cum sa fie asa.

Satana e cel blamat pentru urme

Reprezentare a urmelor din 1855

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

16 04 2009
Pala

Posibil sa fi fost renii lui „Mos Craciun”

30 01 2012
tarantula

nare cum ca doare reni lui mos craciun nu merg pe case ca spiderman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: