Super Mario Bros. 3 – Joc remarcabil, secret intunecat

11 04 2009

Poate pentru multi acest articol va fi unul ciudat sau il vor lua in ras. Acest articol este unul special, despre ceva important in copilaria mea, si cred ca nu doar pentru a mea.

Cu totii stiti despre Super Mario Bros. Toti jucati Mario pe Terminator(hack dupa NES). Mario a ajuns repede un fenomen global si in scurt timp a ajuns pe reviste, cani, pixuri, bomboane, etc. Super Mario Bros 2 este un joc bun, dar greu si este gameplay-ul unui joc japonez nelansat. Dar in 1988, s-a lansat Super Mario Bros 3, joc ce avea sa fie cel mai bun realizat pentru NES. Fenomenul Super Mario Bros 3 incepuse inca dinaintea lansarii jocului, peste tot era Super Mario Bros 3, exista chiar si un show animat cu acest nume, desi nu au existat showurile Super Mario Bros 1 si 2. Deci va dati seama cat de marcant a fost acest joc. A fost introdus in Guinness World Records, ca fiind jocul video cu cele mai multe vanzari: peste 18 milioane de copii.

Pentru promovarea jocului s-a facut filmul The Wizard. Este un film despre un copil bolnav mintal, care este luat de fratele sau si fug in California, unde in cele din urma participa la un concurs de jocuri video. Joaca ce joaca, castiga si se ajunge la ultimul joc, ceva nou, Super Mario Bros 3. Era pentru prima data in istorie cand se vedea gameplayul jocului. Toate pe buna dreptate, e un joc grozav.

Insa acest joc se pare ca are si un secret intunecat. Unii oameni sustin despre acest joc ca desi este magnific, este un joc demonic.Adica, Mario apartine de Nintendo, in anii 80 Nintento conducea lumea, erau peste tot, un exemplu ar fi in filmul GhostBusters, echipa de vanatori controleaza Statiua Libertatii cu un controller Nintento. Intelegeti ce vreau sa spun. E o treaba mult mai complicata, si un subiect mai delicat.

Jocul este plin de insemne si reprezentari satanice. Peste tot in joc sunt cruci intoarse, ceea ce inseamna lepadare de Hristos. In film, cand incepe concursul, deschiderea reprezinta deschiderea portilor iadului. Iar concursul se numeste Armageddon. Super Mario Bros 3 are si mini jocuri printre care si un joc de carti, unde cartile sunt insemnate cu litera “N”, care vine de la cartea Necronomicon.

In joc, daca stai aplecat pe un bloc timp de 6 secunde, jocul se cutremura si cazi prin el, sunt 6 sageti la Possesion Meter. Ca sa termini nivele trebuie sa intri prin a 6a poarta … Asta inseamna 666, numarul bestiei, al antihristului. Probabil ati auzit de treaba cu chipurile RFID, care se vor a fi introduse in toti locuitorii Pamantului, deja sunt in animele, bancnote si multe altele. De exemplu, bancnota de 10 euro contine un astfel de chip, iar daca o bagi la microunde, chipul explodeaza. Revenind la joc, treaba cu chipurile este reprezentata in joc de faptul ca peste tot sunt ochi care te privesc in continuu, norii au ochi, tufisurile au ochi, dealurile au ochi, totul. Sunt multe blocuri, care se sparg, in forma literei H, care vine de la “hell”. Alte litere simbolice apar in acest joc, litera ‘P’ apare peste tot in joc si vine de la “posedare” si “pentagrama”. Pentagrama, numarul bestiei si alte treburi d-astea apar peste tot.

In joc sunt 8 lumi, iar ultima lume reprezinta iadul, totul este rosu, in flacari plin de cranii, dar inconjurat de inimioara, asta inseamna “love hell”. In ultima lume sunt 5 locuri de pe care esti tras in pamant de o mana, sunt 12 tancuri pe care trebuie sa sari ca sa termini nivelul, si cu 12 lovituri invingi ultimul boss.
8=H 5=E 12=L 12=L = > HELL

Reclame

Acțiuni

informatie

7 responses

24 05 2009
CoajaDeCopac

Cea mai mare aberaţie pe care-am citit-o. Litera „n” vine de la Necronomicon? Şi dacă zic că vine de la Norvegia, înseamnă că ei vor aduce sfârşitul lumii, nu? :))

25 05 2009
daby0

Nu.

Necronomicon este o carte oculta, cu vraji. Vrajile le faci deobicei pentru a-ti fi mai bine, a aduce placeri pentru cel ce le face. Iar in joc daca rezolvi joculetul cu cartile „N” primesti vieti, abilitati, bani.

25 05 2009
CoajaDeCopac

Ştiu foarte bine ce-i Necronomiconul. Dar nu văd relevanţa şi legătura. Un „n” poate veni de la oricare altă carte de vrăji, de exemplu. Sau una de poezii, de ce nu?…

23 10 2009
Andrada99

ehhhhhh….e naspa jocu nu-l descarcati va spun eu e super naspa… asa ca va spun o sa aveti virusi pe calculator/laptop.:P:D:*:X

6 10 2011
Robert

Asta dace nu iei versiunea originala, pentru NES . Cu totii am jucat super mario brothers 3/2 pe NES. E genial jocul. Probabil ca acest articol face referire la o pura si simpla coincidenta. ” Parerea mea” .

11 04 2010
Powerbull

Interesant 😕

11 05 2011
Anna

Evident,ca marea majoritate a lucrurilor…si jocu e manipulat de Illuminati.Era ceva clar..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: