Omul Liliac terorizeaza Mexicul !

30 04 2009

Statul mexican Chihuahua este terorizat de un Om-Liliac. Dupa spusele lui Francisco Prieto Torres, rezidentii oraselului La Junta, Guerrero (Chihuahua) au raportat in ultima perioada aparitia unui “Man-Bat”, un Om-Liliac si nu, nu este vorba de Batman.

Creatura a fost descrisa ca fiind inalta, in jur de 2 metri, cu doua aripi, una mai lunga ca alta.. Fata sa era acoperita cu blana, avea ochii rosii, ca de sange. Se mai zice ca ar avea si o mica pereche de maini ca de cangur, fara putere.

Principalul martor este un tanar student, al carui nume este tinut secret. Acesta sustine ca creatura l-a urmarit timp de 15 minute pe la 11 seara, 6 martie.

Tanarul conducea spre casa, dupa ce isi terminase studiile cand a vazut in mijlocul drumului ceva asemator unui “om deprimat acoperit cu o patura”. Creatura s-a ridicat brusc in picioare, deschizandu-si aripile, asemanatoare unui liliac. Tanarul a accelerat, vrand sa fuga de creatura, dar aceasta zbura cu viteza dupa el.

In timp ce gonea nebuneste spre casa, tanarul si-a sunat mama de pe mobil. Mama sa l-a intrebat de ce se aude masina avand viteza. “Vocea lui era patrunsa de lacrimi”. Tanarul a incercat sa descrie creatura, si spunea in continuare “I’m going to die!”, avand creatura la geam. “Nu l-am vazut pe fiul meu in halul asta de inspaimantat niciodata ! ceva sigur s-a intamplat” a declarat mama sa.

„Au fost 15 minute de groaza pentru mine” a declarat el. “Cand am vazut cum se ridica in picioare si se facea de 2 metri cu aripi de liliac, am calcat acceleratia ingrozit!’

Descrierea e cam vaga, dar imaginea creaturii il bantuie pe tanar noaptea.. Un om, de 2 metri, cu ochii rosii, ca de sange. 2 aripi de liliac, una mare, una mica, ce ii permite sa atinga viteze mari. 2 maini scurte ca de cangur, fara putere, care loveau geamul de la masina. Fata ii era acoperita cu blana..

Incidentul a fost facut public de un radio local, El Heraldo de Chihuahua. La radio s-a mai spus ca exista si o poza cu creatura, dar inca nu a fost facuta publica.

In plus, familia tanarului este una respectata. Tanarul inca nu si-a revenit dupa socul experientei. Tanarul nu bea, nu fumeaza si nu ia droguri.

Angela Mendez si Viviana Ledezma sunt doua femei care sustin ca vazut umanoidul dand tarcoalea prin cimitire.

Aparitiile coincid cu misterioasele decapitari si mutilari ale oilor si cailor din zona: taieturi lungi si perfecte pe gat si pe coada.

„Am vazut Santa Muerte (Sfanta Moarte)!” astea sunt cuvintele localnicilor din vecinatate, cand vine vorba de creatura misterioasa din cimitire.

Zilele trecute au aflat ca creatura lor coincide cu cea vazuta de tanar. Localnicii spun ca creatura apare din cand in cand la cimitir. In cimitirele din zona se aud sunete ciudate, nemaiauzite vreodata.

Ivonne, o tanara mama din La Junta, se intorcea intr-o seara de la o prietena, si pe la 9 seara era in dreptul cimitirului. Atunci a vazut creatura enorma la poarta cimitirului. “Statea ca o statuie, si arata ca un om acoperit cu o patura neagra”. “Am impietrit cand vazut mai atent! Am simtit un dus rece pe spinare. Am crezut ca vad la Santa Muerte! Si ca voi muri pe drumul spre casa”.

La Santa Muerte este o figura religioasa in cultura mexicana.

Ajunsa acasa, a povestit ce vazuse mamei si sotului ei, spunand ca a vazut La Santa Muerte. Cei doi citisera despre incidentul mai recent si au descoperit ca descrierile coincid. Doar ca poarta cimiturului are 4 metri, iar capul creaturii era aproape de capatul portii, mai mare decat celalalt incident

Tanarul spune ca creatura avea 2 metri inaltime, judecand dupa faptul ca l-a urmarit 15 km, iar creatura era cat jeepul sau, Liberty.

Legenda Omului-Liliac a continuat sa creasca: mai multi localnici din La Junta spun ca vad misterioasa creatura supranaturala. Un tanar a fost internat in spital in stare de soc dupa ce a vazut creatura misterioasa.

La o luna dupa primul raport, in comunitate si in vecinatate, la 40 de mile de Cuauhtémoc, mai multe povesti sunt spuse. Se pare ca frica se raspandeste repede, chiar si copiii au vazut creatura.

Doi copii de 6 ani au intrat intr-o curte ca sa bea apa din fantana, cand au vazut pe casa o “pasare monstruoasa”. Cei doi au fost ingroziti si au fugit plangand si tipand. O femeie tanara sustine ca a auzit sunete ciudate, chitait de soareci, pasi pe acoperis si sunetul unor aripi mari.

In oraselul din apropiere, Sin Nombre, un tanar pe un ATV a auzit dintr-odata sunete ciudate si puternice. “Ceea ce am vazut este pur si simplu indescriptibil!” Comanda primita de creier cand a vazut creatura a fost aceea de a accelera la maxim. Creatura s-a prins intr-un copac, dar tanarul nu mai stat la fata locului si a tulit-o imediat. Dimineata nu mai era nimic in pom

Multi din cei ce cerceteaza cazul aseamana creatura cu legendarul Mothman! Sa fi ajuns Mothman din USA si in Mexic ? Mai ales ca statul Chihuahua este chiar la granite cu USA.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: